Βουτσινάς Βαλσαμάκης | Ωτοπλαστική
Πλαστική χειρουργική είναι η ειδικότητα της ιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση ή τη βελτίωση της λειτουργίας μιας σειράς ιατρικών προβλημάτων, τα οποία είτε δημιουργούνται εκ γενετής ή είναι επίκτητα ως αποτέλεσμα τραύματος, εκφύλισης, ασθένειας, ή ηλικιακής φθοράς.
πλαστικος χειρουργοςσ κολωνακι, Βαλσαμάκης Βουτσινάς, drvoutsinas, πλαστικος κολωνακι, πλαστικοι χειρουργοι κολωνακι, αυξητικη, στηθους, μαστου, ανορθωση, μειωτικη, λιποαναρροφηση, ρινοπλαστικη, κοιλιοπλαστικη, λιπογλυπτικη, γλουτων, υαλουρονικο, botox, face lift
476
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-476,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ωτοπλαστική

Ωτοπλαστική

Η επέμβαση της Ωτοπλαστικής αποσκοπεί στην επανατοποθέτηση των αφετώτων ώτων (πεταχτά αυτιά) σε μια νέα θέση, πιο κοντά στο κεφάλι, καθώς και στην αναδιαμόρφωση του σχήματος τους όταν υπάρχει πρόβλημα. H ωτοπλαστική έχει τη δυνατότητα επίσης να μειώσει το μέγεθος του αυτιού εν γένει ή μόνο του λοβού (ειδικά μετά τη χρήση διατατών τύπου piercing).
Τα εξέχοντα/πεταχτά αυτιά ή Αφεστώτα Ώτα μπορεί να αποτελέσουν μια αιτία αμηχανίας και άγχους τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά. Η ωτοπλαστική παραμένει η μοναδική λύση και θα πρέπει να διενεργείται μόνο, εφόσον η ανάπτυξη του αυτιού έχει σταματήσει από την ηλικία των επτά (7) ετών και άνω. Βέβαια στα νεογέννητα υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι η χρήση ειδικών ναρθήκων στο αυτί, μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Μολονότι, η ωτοπλαστική μπορεί να πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή στη ζωή, η καλύτερη περίοδος για να πραγματοποιηθεί είναι κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας.

Το πλεονέκτημα είναι ότι τότε έχει καλύτερα αποτελέσματα εν συγκρίση με την ωτοπλαστική των ενηλίκων και επιπρόσθετα αποφεύγεται το άγχος που θα υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας. Παρόλα αυτά είναι εξίσου εφικτό να διενεργηθεί μια επιτυχημένη ωτοπλαστική και μετά την ενηλικίωση.

Καλέστε άμεσα στο

210.72.12.108 για

ραντεβού με τον ιατρό

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό και βρείτε λύση, άμεσα