Βουτσινάς Βαλσαμάκης | Ο ιατρός
Πλαστική χειρουργική είναι η ειδικότητα της ιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση ή τη βελτίωση της λειτουργίας μιας σειράς ιατρικών προβλημάτων, τα οποία είτε δημιουργούνται εκ γενετής ή είναι επίκτητα ως αποτέλεσμα τραύματος, εκφύλισης, ασθένειας, ή ηλικιακής φθοράς.
πλαστικος χειρουργοςσ κολωνακι, Βαλσαμάκης Βουτσινάς, drvoutsinas, πλαστικος κολωνακι, πλαστικοι χειρουργοι κολωνακι, αυξητικη, στηθους, μαστου, ανορθωση, μειωτικη, λιποαναρροφηση, ρινοπλαστικη, κοιλιοπλαστικη, λιπογλυπτικη, γλουτων, υαλουρονικο, botox, face lift
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ο ιατρός

Ο πλαστικός χειρουργός κ. Βουτσινάς Βαλσαμάκης είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Το ιατρείο του εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Αλωπεκής 50 στο Κολωνάκι.

Εκπαιδεύτηκε στην ιατρική σχολή Alexis Carrel του πανεπιστημίου της Lyon στη Γαλλία.

Έλαβε επίσης εκπάιδευση στη γενική χειρουργική στο Β χειρουργικό τμήμα και στο τμήμα χειρουργικής θώρακος του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Στη πλαστική χειρουργική εκπαιδεύτηκε στο ειδικό αντικαρκινικό νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ, στο ωτορινολαρυγγολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ και στο Δ ορθοπαιδικό τμήμα του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Ο κ. Βουτσινάς Βαλσαμάκης έχει πάρει μέρος σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια όπου έχουν ανακοινωθεί και εργασίες του.

Η πρόσβαση στο ιατρείο πλαστικής χειρουργικής είναι εύκολη με όποιο μέσο και αν χρησιμοποιήσετε.

Εάν έρθετε με αυτοκίνητο υπάρχουν θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης με κάρτα που μπορείτε να προμηθευτείτε από το πλησιέστερο περίπτερο, στα 30 μέτρα, επί της οδού Πατέρα και Parking στις οδούς: Αλωπεκής που είναι και το ιατρείο, Καρνεάδου και Υψηλάντου.

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού κ. Βουτσινά Βαλσαμάκη απέχει 3 μόλις λεπτά από τη στάση του μετρό Ευαγγελισμός, ενώ αν χρησιμοποιήσετε λεωφορείο ή τρόλεϊ θα κατεβείτε επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο πλαστικός χειρουργός κ. Βουτσινάς Βαλσαμάκης  βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε ή για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού στο ιατρείο του στην Αθήνα.

Αξιολογήσεις ασθενών

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό και βρείτε λύση, άμεσα