Βουτσινάς Βαλσαμάκης | Βραχιονοπλαστική
Πλαστική χειρουργική είναι η ειδικότητα της ιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση ή τη βελτίωση της λειτουργίας μιας σειράς ιατρικών προβλημάτων, τα οποία είτε δημιουργούνται εκ γενετής ή είναι επίκτητα ως αποτέλεσμα τραύματος, εκφύλισης, ασθένειας, ή ηλικιακής φθοράς.
πλαστικος χειρουργοςσ κολωνακι, Βαλσαμάκης Βουτσινάς, drvoutsinas, πλαστικος κολωνακι, πλαστικοι χειρουργοι κολωνακι, αυξητικη, στηθους, μαστου, ανορθωση, μειωτικη, λιποαναρροφηση, ρινοπλαστικη, κοιλιοπλαστικη, λιπογλυπτικη, γλουτων, υαλουρονικο, botox, face lift
537
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-537,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Βραχιονοπλαστική

Βραχιονοπλαστική

Η βραχιονοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση που αναδιαμορφώνει το κάτω τμήμα του βραχίονα με αφαίρεση της περίσσειας δέρματος, με αφαίρεση του λίπους, απομακρύνοντας το εφέ του χαλαρωμένου «μπράτσου».

Η περίσσεια δέρματος συνήθως έχει προκληθεί από την διαδικασία της γήρανσης, πολύ συχνά από την απώλεια βάρους, την έλλειψη σωματικής άσκησης και αφορά την περιοχή που εκτείνεται από την περιοχή της μασχάλης ως τον αγκώνα. Η λιποαναρρόφηση πολλές φορές χρησιμοποιείται σε συνδυασμό για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Κάθε χρόνο, παγκοσμίως,  χιλιάδες άνθρωποι υποβάλλονται σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση άνω βραχιονοπλαστικής και είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

Καλέστε άμεσα στο

210.72.12.108 για

ραντεβού με τον ιατρό

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό και βρείτε λύση, άμεσα