Βουτσινάς Βαλσαμάκης | Βλεφαροπλαστική
Πλαστική χειρουργική είναι η ειδικότητα της ιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση ή τη βελτίωση της λειτουργίας μιας σειράς ιατρικών προβλημάτων, τα οποία είτε δημιουργούνται εκ γενετής ή είναι επίκτητα ως αποτέλεσμα τραύματος, εκφύλισης, ασθένειας, ή ηλικιακής φθοράς.
πλαστικος χειρουργοςσ κολωνακι, Βαλσαμάκης Βουτσινάς, drvoutsinas, πλαστικος κολωνακι, πλαστικοι χειρουργοι κολωνακι, αυξητικη, στηθους, μαστου, ανορθωση, μειωτικη, λιποαναρροφηση, ρινοπλαστικη, κοιλιοπλαστικη, λιπογλυπτικη, γλουτων, υαλουρονικο, botox, face lift
464
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-464,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική

Οι σακούλες κάτω από τα μάτια οφείλονται κυρίως στη μεγάλη χαλάρωση και τη έλλειψη ελαστικότητας του δέρματος των κάτω βλεφάρων, σε αυξημένη ποσότητα λίπους και στην ατροφία των περιοφθαλμικών δομών που σταδιακά επιδεινώνονται με την ηλικία. Σε νεότερα άτομα είναι κληρονομικής αιτιολογίας και οφείλονται σε υπερβολική συσσώρευση.

Η βλεφαροπλαστική μερικές φορές ονομάζεται ανόρθωση ματιού. Στόχος της επέμβασης είναι να ενισχύσουμε την εμφάνιση των βλεφάρων και να δώσουμε νεανική όψη στα μάτια μας.

Μπορεί να γίνει μόνο στο πάνω βλέφαρο ή στο κάτω ή και στα 2 βλέφαρα μαζί.

Άνω βλεφαροπλαστική: Η τομή γίνεται μέσα στη πτυχή που σχηματίζουν το περίσσιο δέρμα και λίπος το οποίο αφαιρείται.

Κάτω βλεφαροπλαστική: Η τομή γίνεται στο κάτω βλέφαρο, ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες. Είναι μια πιο λεπτή σε χειρισμούς επέμβαση σε σχέση με την άνω. Έτσι κάθε ασθενής θα πρέπει να αξιολογείται ξεχωριστά καθώς η διαδικασία εξατομικεύεται ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε ατόμου. Στη βασική διαδικασία το δέρμα τεντώνεται και οποιοδήποτε περιττό λίπος αφαιρείται.

Καλέστε άμεσα στο

210.72.12.108 για

ραντεβού με τον ιατρό

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό και βρείτε λύση, άμεσα