Βουτσινάς Βαλσαμάκης | Αποκατάσταση από μαστεκτομή
Πλαστική χειρουργική είναι η ειδικότητα της ιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση ή τη βελτίωση της λειτουργίας μιας σειράς ιατρικών προβλημάτων, τα οποία είτε δημιουργούνται εκ γενετής ή είναι επίκτητα ως αποτέλεσμα τραύματος, εκφύλισης, ασθένειας, ή ηλικιακής φθοράς.
πλαστικος χειρουργοςσ κολωνακι, Βαλσαμάκης Βουτσινάς, drvoutsinas, πλαστικος κολωνακι, πλαστικοι χειρουργοι κολωνακι, αυξητικη, στηθους, μαστου, ανορθωση, μειωτικη, λιποαναρροφηση, ρινοπλαστικη, κοιλιοπλαστικη, λιπογλυπτικη, γλουτων, υαλουρονικο, botox, face lift
508
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-508,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Αποκατάσταση από μαστεκτομή

Αποκατάσταση από μαστεκτομή

Η μαστεκτομή αποτελεί μια ακρωτηριαστική επέμβαση και η απόφαση για την πραγματοποίησή της θα πρέπει να είναι προσεκτική. Οι περισσότερες γυναίκες είναι σύμφωνες να προχωρήσουν σε μαστεκτομή όταν οι συντηρητικές εκτομές δεν είναι ογκολογικά ασφαλείς.

Ακόμα όμως και στις περιπτώσεις που η μαστεκτομή δεν μπορεί να αποφευχθεί, υπάρχει η λύση της αποκατάστασης του μαστού. Με τον όρο αυτό νοείται η διδικασία εκείνη κατά την οποία δημιουργείται νέος «τεχνητός» μαστός στη θέση του φυσικού με χρήση συνθετικών υλικών, ιστών του ίδιου του σώματος ή και των δύο.

Καλέστε άμεσα στο

210.213.4454 για

ραντεβού με τον ιατρό

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό και βρείτε λύση, άμεσα