Βουτσινάς Βαλσαμάκης | Αποκατάσταση ανισομαστίας
504
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-504,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Αποκατάσταση ανισομαστίας

Αποκατάσταση ανισομαστίας

Σε όλες τις γυναίκες υπάρχει πάντοτε μία ασυμμετρία στους δύο μαστούς. Όταν όμως ξεπερνά κάποιο όριο, γίνεται αντιαισθητική και χρειάζεται διόρθωση. Το τι θα κάνουμε προκύπτει από τη λεπτομερή αξιολόγηση των δύο μαστών, του θώρακα και της ηλικίας. Άλλοτε μεγαλώνουμε με ένα ένθεμα το μικρό μαστό, άλλοτε μικραίνουμε τον μεγάλο. Πολλές φορές χρειάζονται και τα δύο, δηλαδή ταυτόχρονη σμίκρυνση ή ανόρθωση του ενός και αύξηση ή και ανόρθωση του άλλου.

Υπάρχει επίσης μια συγγενής διαμαρτία (δηλαδή μία δυσπλασία κατά τη διάπλαση του εμβρύου), η οποία λέγεται σύνδρομο Poland, κατά το οποίο είναι ατροφικός ο μείζων θωρακικός μύς, ο σύστοιχος μαστός και υπάρχει πιθανότητα ατελούς ανάπτυξης του χεριού ή κάποιων δακτύλων.

Για την διόρθωσή του απαιτείται η χρήση του πλατέως ραχιαίου μυός ως περιστροφικός κρημνός για να υποκαταστήσουμε τον μείζονα θωρακικό μυ και να αποκαταστήσουμε το πρόσθιο τοίχωμα της μασχάλης, καθώς και η χρήση ενθέματος σιλικόνης ώστε να δώσουμε στο μαστό τον όγκο που του λείπει.

 

Καλέστε άμεσα στο

210.72.12.108 για

ραντεβού με τον ιατρό

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό και βρείτε λύση, άμεσα