Βουτσινάς Βαλσαμάκης | Ανόρθωση μηρών
Πλαστική χειρουργική είναι η ειδικότητα της ιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση ή τη βελτίωση της λειτουργίας μιας σειράς ιατρικών προβλημάτων, τα οποία είτε δημιουργούνται εκ γενετής ή είναι επίκτητα ως αποτέλεσμα τραύματος, εκφύλισης, ασθένειας, ή ηλικιακής φθοράς.
πλαστικος χειρουργοςσ κολωνακι, Βαλσαμάκης Βουτσινάς, drvoutsinas, πλαστικος κολωνακι, πλαστικοι χειρουργοι κολωνακι, αυξητικη, στηθους, μαστου, ανορθωση, μειωτικη, λιποαναρροφηση, ρινοπλαστικη, κοιλιοπλαστικη, λιπογλυπτικη, γλουτων, υαλουρονικο, botox, face lift
523
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-523,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ανόρθωση μηρών

Ανόρθωση μηρών

Η ανόρθωση των μηρών είναι η λύση στο πρόβλημα της χαλάρωσης του δέρματος στην έσω επιφάνεια των μηρών. Η κατάσταση αυτή συναντάται σε άτομα με μεγάλη απώλεια βάρους αλλά και φυσιολογικά, με την πρόοδο της ηλικίας.

Η ανόρθωση των μηρών επιτυγχάνεται με την αφαίρεση του περίσσιου δέρματος από την έσω επιφάνεια των μηρών μέσω τομής που γίνεται στη βουβωνική χώρα ή και την έσω επιφάνεια των μηρών. Ο πλαστικός χειρουργός σημειώνει τη θέση της τομής προεγχειρητικά και υπολογίζει το τμήμα δέρματος που θα αφαιρεθεί.
Υπάρχουν δύο, κυρίως τεχνικές: η πρώτη χρησιμοποιεί μια μικρή, οριζόντια, τομή στη βουβωνική χώρα (mini thigh lift) και η δεύτερη που γίνεται με κάθετη τομή στην έσω επιφάνεια των μηρών (κάθετο thigh lift). Σε κάποιες περιπτώσεις, η ανόρθωση των μηρών μπορεί να συμπληρωθεί με τοπική λιποαναρρόφηση για βελτίωση του τελικού αποτελέσματος.

Καλέστε άμεσα στο

210.72.12.108 για

ραντεβού με τον ιατρό

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό και βρείτε λύση, άμεσα