Βουτσινάς Βαλσαμάκης | Ανορθωση μαστων
Πλαστική χειρουργική είναι η ειδικότητα της ιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση ή τη βελτίωση της λειτουργίας μιας σειράς ιατρικών προβλημάτων, τα οποία είτε δημιουργούνται εκ γενετής ή είναι επίκτητα ως αποτέλεσμα τραύματος, εκφύλισης, ασθένειας, ή ηλικιακής φθοράς.
πλαστικος χειρουργοςσ κολωνακι, Βαλσαμάκης Βουτσινάς, drvoutsinas, πλαστικος κολωνακι, πλαστικοι χειρουργοι κολωνακι, αυξητικη, στηθους, μαστου, ανορθωση, μειωτικη, λιποαναρροφηση, ρινοπλαστικη, κοιλιοπλαστικη, λιπογλυπτικη, γλουτων, υαλουρονικο, botox, face lift
300
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-300,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ανορθωση μαστων

Ανόρθωση μαστών

Με την πάροδο του χρόνου και εξαιτίας διαφόρων παραγόντων, με κυριότερες την εγκυμοσύνη, το θηλασμό, τις αυξομειώσεις βάρους, το γήρας, τη βαρύτητα και την κληρονομικότητα, το γυναικείο στήθος χάνει τη νεανική του όψη, τη σφριγηλότητα και τη δερματική του ελαστικότητα.

Στην ανόρθωση μαστών, γνωστή και ως μαστοπηξία, ο πλαστικός χειρουργός «ανασηκώνει»τους μαστούς απομακρύνοντας το υπερβάλλον δέρμα και σφίγγοντας τον περιβάλλοντα ιστό, ώστε το στήθος να αποκτήσει νέο σχήμα και σφριγηλότητα. Στην ανόρθωση μαστών το αναδιαμορφωμένο, νεανικό και ανασηκωμένο στήθος αναζωογονεί την εικόνα του σώματος στο σύνολό της.

Τι ειδους αναισθησια χορηγειται;

Γενική αναισθησία.

Πoσος χρoνος νοσηλειας χρειαζεται;

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η ασθενής επιστρέφει σπίτι.

Μπορει να θηλασει μετα το χειρουργειο;

Φυσικά. Ο θηλασμός δεν επηρεάζεται.

Υπαρχουν μετεγχειρητικοι επιδεσμοι;

Όχι. Υπάρχουν αδιάβροχα επιθέματα κατά μήκος των τομών τα οποία αφαιρούνται σε μια εβδομάδα και η ασθενής φορά αμέσως μετά το χειρουργείο ένα αθλητικό σουτιέν.

Υπαρχει μετεγχειρητικος πονος;

Δεν υπάρχει πόνος παρά μόνο ένα αίσθημα καύσου το οποίο υποχωρεί λίγες ώρες μετά το χειρουργείο. Σπάνια χορηγούνται παυσίπονα μετά το πρώτο 24ωρο.

Ποτε επιτρεπεται η γυμναστικη;

Μετά από 1,5 μήνα επιτρέπεται αεροβική γυμναστική (jogging). Συνιστάται η αποφυγή ανύψωσης βάρους και η υπερέκταση των χεριών τις πρώτες εβδομάδες ενώ επιτρέπεται ελεύθερα το περπάτημα. Οδήγηση μετά από μια εβδομάδα.

Ποτε αφαιρουνται τα ραμματα;

Empty section. Edit page to add content here.

Ποτε φαινεται το τελικο αποτελεσμα;

Χρειάζονται περίπου 3 – 6 μήνες για να φανεί το τελικό αποτέλεσμα. Οι ουλές είναι αρχικά κόκκινες και σκληρές και βελτιώνονται προοδευτικά έως και ένα χρόνο, αλλά δεν εξαφανίζονται.

Τι επιπλοκες υπαρχουν;

Αιμάτωμα. Εάν η συλλογή είναι μεγάλη μπορεί να χρειαστεί παροχέτευση στο χειρουργείο (0% στους ασθενείς μας).
Αναισθησία της θηλής, οφείλεται σε τραυματισμό του νεύρου που «νευρώνει» την θηλή (0% στους ασθενείς μας).
Διάσπαση τραύματος (0% στους ασθενείς μας)

Καλέστε άμεσα στο

210.72.12.108 για

ραντεβού με τον ιατρό

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό και βρείτε λύση, άμεσα